Bell times: 2018-2019

Activity Time Duration
Homeroom 8:05 to 8:15 10 minutes
Period 1 8:15 to 9:45 90 minutes
Snack 9:45 to 9:50 5 minutes
Recess 9:50 to 10:05
With warning bell at 10:03
15 minutes
Period 2 10:05 to 11:35 90 minutes
Lunch 11:35 to 11:55: Lunch
11:55 to 12:25: Recess
Warning bell at 12:23
50 minutes
Period 3 12:25 to 1:25 60 minutes
Recess 1:25 to 1:40
With warning bell at 1:38
15 minutes
Snack/Health break 1:40 to 1:45 5 minutes
Period 4 1:45 to 2:45 60 minutes
Dismissal 2:45- 2:55 10 minutes